Till dig Joel :)

Självklart Joel, ska du vara med på min blogg, delar med mig av några bilder från Furnäsdalen till er läsare. För er skåningar som inte vet vem Joel är, så är det mitt underbara ex som gör allt ex inte ska göra.... såsom strula med mina vänner och fylleringa på nätterna osv... haha (där fick du för det också )men Joel det är en del av charmen med dig, du är och kommer alltid att vara speciell för mig, så puss på dig för det!
 
                      image29


När jag ser på de här bilderna längtar jag efter att åka skidor, men INTE långfärdsskidor... haha inte min grej trots att jag är född norrlänning... efter de här bilderna togs blev jag argare och argare och argare, och ramlade och ramlade och ramlade att Joel stod ut med mig då var ett under då jag frågade om vi verkligen inte åkt vilse vilket jag gjorde efter varje kurva dvs. var tionde meter ungefär.. haha som sagt långfärdsskidor är INTE min grej! Men en härlig resa var det allt! :) Så, nu fick ni veta lite om mitt förflutna....

                                
                                  


Efterlängtad kårenkväll

Onsdag + Kristianstad = Kåren! Middag tillsammans med projektgruppen för Framtidsdagen och förfest, därefter begav vi oss mot kåren för att rocka loss på dansgolvet och mingla runt med alla, en typisk kårenkväll då man är överallt och ingenstans, vilket är charmen med kåren och det som är det bästa med en kväll på kåren! Efter kåren blev det efterfest hos Kevin för att sen komma hem till Tissan (tack för sovplatsen nu när jag är hemlös i Kristianstad) och stupa i säng.

       
                                              



                  snacka om att ställa upp för att marknadsföra Framtidsdagen!=

                                                     




                          Och så en gruppbild på projektgruppen :)  


Ha det gott så ses vi kanske på kåren nästa onsdag och då är det sittning...:!

Världens bästa syster på besök!

Efter att ha lämnat studentlivet i Kristianstad och krebo bakom mig för att flytta till Malmö tillsammans med min vän Tessan kom min syster på besök för att se hur vi fått det i vårt nya hem. Det känns lite konstigt att vi i tjejligan eller krebo6 har flyttat eller är på väg att flytta från Krebo, vi har haft en sjukt kul period där som studenter och jag kommer definitivt se den tiden som en av de bästa tiderna så här långt i mitt liv. Samtidigt känns det skönt att ta steget från bubblan dvs studentlivet och få en försmak på det "verkliga livet" dvs fortfarande student men boende utanför studentlivet. Jaja... i alla fall, trivs superbra i vår superfina lägenhet i Malmö!

Tillbaka till helgen... En klockren helg med middagar, shopping, fika, och fest! Äntligen fest, har tro det eller ej inte festat på en månad så nu var det dags! Och så med min syster här så blev helgen riktigt lyckad!

En annan anledning till festen var även att Tessan tagit examen, stort grattis till det också vännen! Självklart stort grattis även till Emelie, Tissan & Anna också! :)

En tredje anledning till festen var att Elin fyllt 25 år, så med tre riktigt bra anledningar blev festkvällen toppen! Fast an det bli så mycket annat än toppen när vi är i farten....?!

             

        

                                                   

Efter en god middag, bra förfest och en massa alkohol drog vi ut på stan...... mot hipp.....

   

So far so good..... men vad gör dem nu...?? 

             

Haha.. tack för en lyckad kväll! Till Petra, du är världens bästa syster! :)



  

Välkommen till min nya blogg!

Hej läsare!

Du ska känna dig varmt välkommen till min blogg, vad roligt att just du tittade in här för att läsa :)

De flesta av mina vänner har en blogg och jag kände att det även är dags för mig att starta en så här är den... Jag lovar att skriva snart igen och då lite mer än vad jag gjort nu. Men nu får ett litet smakprov i form av två bilder av några av mina underbara vänner!

Ha en underbar helg!
Puss & Kram


image4


Sanna Vänner & bloggare :)

image5

Min underbaraste vän & Combo, Tessan!

RSS 2.0