Zorro....

Han kallar sig för Zorro och det sägs att han har en häst, att hans mål är att ta från de rika och ge till de fattiga.. visst låter han spännande... haha men vem är han egentligen..??

                                                                         

Om man söker på vem han är och då är det zorro jag syftar på står det; "är en fiktiv maskerad hjälte och mästerfäktare vars äventyr utspelar sig i Kalifornien, på tiden då det hörde till Mexico. Vanligtvis är han en blyg och tafatt rikemansson vid namn Don Diego de la Vega, men då det behövs, blir han en folkets hämnare som kämpar mot den spanska guvernörens tyranni."

Så... vem är Zorro egentligen för mig... och då menar jag bakom masken.... ??

FORTSÄTTNING FÖLJER....

Wild horses..

Dags för ett nytt inlägg på min blogg som jag den här gången vill jag tillägna till mina underbara vänner i Sthlm som jag saknar så mycket! Trots att vi bott långt ifrån varandra i snart tre år så kommer aldrig ett avstånd att skilja oss åt, ser verkligen fram emot påsken tillsammans med er (Hanna - blåsut, det är så tråkigt att vi går om varandra igen!!). Delar med mig av några bilder, eftersom ni helt enkelt är världens bästa vänner!

                                  

                                Piratfesten förra sommaren, arrgh :) haha 

                                      

                               Långweekend med Sillen i Madrid i höstas

                             

                           Johanna                         Amie                      Petra             

                                                 

                                              Tove                           Julia

Idag är en speciell dag, det är exakt två månader sen den dagen som jag aldrig kommer att glömma, som jag önskade att jag aldrig skulle behövt uppleva. Så tack ni underbara vänner i både Sthlm och Skåne som fanns här för mig!

Ha en fortsatt bra dag! KRAM! :)


En helt galen söndag...

Igår var det söndag och inte vilken söndag som helst utan en helt galen söndag... haha Det var längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår och eftersom jag ändå brukar skratta mycket så förstår ni..

Jag och Tessan var ganska övertrötta efter en festlig lördag... orkar inte skriva om hela dagen så för att göra en lång historia kort... efter korv med bröd, en väldans tutande och en skrattig dag, skulle vi vara med och spela in en musikvideo. Mmmm.. det sa vi med, hur f.. hamnade vi här???!!! haha det var genom en vän till Carolina som vi hade hamnat där, det är en grupp som heter Hernandos Bernal som skulle spela in videon till en av deras låtar och den här videon ska visas på MTV och liknande.. haha jag kommer skratta sjukligt mycket när den visas haha det är en spansk hiphop låt (som faktiskt var väldigt bra) och vi skulle dansa och spela och så... haha ni får se resultatet när den är klar... kanske.. hehe När vi kom hem jag och Tessan var vi ännu tröttare och det resulterade i detta....

        

Hahahaha... ett gott skratt förlänger livet.. :) Hoppas du hade en lika rolig söndag!

KRAM!! :)

Äntligen..

Heeeeejjj! :)

Jag vet att jag varit väldigt dålig på att updatera min blogg men nu kommer det... den som väntar på något gott.... haha

Förra helgen var mina underbara föräldrar här och skämde bort mig (blir så när man inte ser sin dotter så ofta kanske..) Det var en väldigt trevlig helg, med shopping, goda middagar och riktigt kul att ha föräldrarna här under några dagar! De fick även träffa Tessans föräldrar, så efter ett restaurang besök och en god middag bestämde de att de skulle ses i sommar när mamma och pappa kommer ner till skåne. :) Vi fick en jättefin tavla i inflyttningspresent och matförrådet påfyllt!! Tusen tack för det,  älskar er!

Veckan har mest bestått av plugg och jag har nog aldrig läst så mycket av kurslitteraturen som nu.. skulle börja träna men eftersom Tessan inte mådde bra blev det inte av men idag (ny måndag) ska vi äntligen ta tag i det! Däremot fick jag ett ryck i torsdags och tog på mig springskorna och gav mig ut en runda! Ska bli skönt att komma igång med träningen igen...!

Så i lördags var det dags för vår inflyttningsfest, och den blev verkligen superlyckad!!! :) Alla verkade ha en riktigt trevlig kväll, och det hade jag med! Vi fortsatte kvällen på Hipp och dansade och festade vidare... Efter stängning åkte duktiga Linda hem och sov medan Tessan fortsatte vidare... (så allt är som vanligt Tissan) Lägger upp lite bilder...

            



           

                  

RSS 2.0